Pitanja i odgovori

1. Zašto bih trebao koristiti Strepsils, a ne neke druge pastile?

Strepsils pastile sadrže djelatne tvari koje pobjeđuju bol u grlu. Uz dato povjerenje kako potrošača tako i ljekarnika, asortiman Strepsils pastila pruža potrošaču najprikladniju opciju tretmana kod grlobolje. Strepsils će vam pomoći da pobijedite grlobolju.

Strepsils pastile djeluju na grlo odmah i tijekom duljeg razdoblja. Za razliku od neljekovitih pastila ili bombona, lijek Strepsils pruža klinički dokazano olakšanje koje traje dugo nakon uporabe pastile.   

2. Postoje li Strepsils pastile koje mogu koristiti kao dijabetičar?

Da - Strepsils pastile bez šećera s okusom limuna.

3. Postoje li Strepsils pastile bez glutena?

Sve Strepsils pastile su bez glutena.

4. Zašto postoji različiti asortiman Strepsils pastila, koje bih trebao koristiti?

Grlobolje se razlikuju, od suhog i iritiranog grla do natečenog i upaljenog grla. Različite vrste Strepsils pastila namijenjene su različitim vrstama grlobolje. Pogledajte naš asortiman Strepsils pastila da biste dobili više informacija o pastilama koje su najbolje za vaše simptome.

5. Ako sam već koristio Nurofen za glavobolju, mogu li koristiti i Strepsils za grlobolju?

Da. Sigurno je istovremeno ublažiti grlobolju Strepsilsom i glavobolju Nurofenom, slijedeći upute priložene pakiranju svakog lijeka.

6. Je li uporaba Strepsilsa sigurna za djecu?

Strepsils pastile sigurne su za uporabu kod djece od 6 godina i starije, osim Strepsils Plus i Strepfen pastila koje se smiju primjenjivati samo kod djece starije od 12 godina i odraslih.

7. Doziranje Strepsilsa - koliko ih mogu uzeti u 24 sata?

Za većinu Strepsils proizvoda ne više od 12 pastila u 24 sata.

Imajte na umu:

Strepsils pastile s okusom meda i limuna, Strepsils pastile s vitaminom C i okusom naranče, Strepsils pastile s okusom mentola i eukaliptusa i Strepsils pastile bez šećera s okusom limuna nisu primjerene za djecu mlađu od 6 godina.

Strepsils Plus i Strepfen pastile nisu primjerene za djecu mlađu od 12 godina.

Odrasli - ne više od 12 Strepsils pastila u 24 sata, osim Strepsils Plus pastila, kojih možete uzeti najviše 8 u 24 sata, odnosno ne više od 5 Strepfen pastila u 24 sata.

8. Smijem li konzumirati alkohol za vrijeme liječenja grlobolje Strepsilsom?

Ako patite od grlobolje pokušajte izbjegavati alkohol. Ideja o alkoholu koji dezinficira grlo je nažalost samo mit! U biti, pijenje alkohola će prije iziritirati grlo, nego ublažiti grlobolju.

9. Gdje mogu kupiti Strepsils?

Strepsils možete kupiti u raznim ljekarnama i specijaliziranim trgovinama za promet lijekovima na malo diljem Hrvatske. Strepfen i Strepsils Plus pastile možete kupiti samo u ljekarnama.