Natrag na početnu stranicu

Uvjeti i odredbe

PAŽLJIVO PROČITAJTE OVE UVJETE I ODREDBE PRIJE KORIŠTENJA OVOG WEB-MJESTA.

 

UVJETI I ODREDBE PRISTUPA WEB-MJESTU

 

Ovi uvjeti i odredbe/uvjeti korištenja ("Uvjeti") su uvjeti u skladu s kojima je ovo web-mjesto ("Web-mjesto") dostupno za vas ("vi"/"vaše"). Pristupanjem ovom Web-mjestu pristajete na obvezanost ovim Uvjetima. Ukoliko ne pristajete na ove Uvjete, ne koristite ovo web-mjesto.

 

Kliknite na željeni podnaslov u nastavku kako biste direktno pristupili informacijama o svakom području:

 

1. Informacije o nama

2. Pitanja ili problemi

3. Naše autorsko pravo i druga prava intelektualnog vlasništva

4. Ostale robne marke i web-mjesta Reckitt Benckisera

5. Kupnje

6. Poveznice s naših web-mjesta

7. Vaše korištenje Web-mjesta

8. Sadržaji koje prenesu korisnici

9. Vaše pravne obveze

10. Oslanjanje na objavljene informacije

11. Možemo suspendirati ili povući naše Web-mjesto

12. Naša odgovornost prema potrošačima

13. Naša odgovornost prema pravnim osobama

14. Kako možemo koristiti vaše osobne podatke

15. Izmjene ovih Uvjeta

16. Ostali uvjeti koji se mogu odnositi na vas

17. Općenito

18. Mjerodavno pravo i jurisdikcija

 

 1. INFORMACIJE O NAMA

 

1.1          Mi smo Reckitt Benckiser d.o.o. (“mi”/ “nas”/ “naše”), društvo registrirano u Hrvatska pod registarskim brojem Zagreb (Grad Zagreb),a naše sjedište je na adresi Ulica grada Vukovara 269/d Mi smo tvrtka Reckitt Bensicker.

 

 1. Pitanja ili problemi

 

2.1          Ako imate bilo kakvih pitanja, pritužbi ili komentara o ovom web-mjestu, možete nas kontaktirati na +385 1 606 2555. Naše poslovno Web-mjesto na rb.com sadrži popis naših lokalnih društava i njihovih podataka za kontakt.

 

 1. Naše autorsko pravo i druga prava intelektualnog vlasništva

 

3.1          Vaša upotreba Web-mjesta i njegovih sadržaja ne daju vam nikakva prava u vezi s nekim od prava intelektualnog vlasništva ili srodnih prava, uključujući autorska prava, zaštitne znakove, patente, dizajnerska prava, trgovačka imena, prava na bazu podataka i susjedna prava, kao i prava na know-how ("Prava intelektualnog vlasništva"), povezana s Web-mjestom. Svi tekstovi, korisnička sučelja, vizualna sučelja, grafike, ilustracije, fotografije, zaštitni znakovi, logotipi, računalni kodovi i drugi srodni materijali (zajedno, "Sadržaj"), uključujući, ali ne i ograničeno na dizajn, raspored, izražaj i "izgled i dojam" Sadržaja koji se nalaze na Web-mjestu u našem su vlasništvu ili pod našom kontrolom ili su licencirani od strane naših vanjskih davatelja licence. Sva takva prava su pridržana.

 

3.2          Ništa u Uvjetima ne tvori prijenos bilo kojeg prava intelektualnog vlasništva od nas do vas ili bilo koje treće strane.

 

3.3          Vi ne smijete kopirati, reproducirati, objavljivati, preuzimati, slati, emitirati, snimati, prenositi, komercijalno iskorištavati, uređivati, komunicirati s javnošću ili distribuirati na bilo koji način Sadržaj, Usluge, web stranice ili materijale na Web-mjestu ili računalni kod elemenata koji sačinjavaju Web-mjesto, osim za vašu osobnu uporabu. Također ne smijete upotrebljavati bilo koji automatski ili ručni uređaj, program, algoritam ili metodologiju niti bilo koji sličan postupak na bilo kojem dijelu Web-mjesta ili Sadržaja. Podložno gore navedenom, možete preuzeti neznatne izvatke ovog sadržaja na tvrdi disk u svrhu pregledavanja, pod uvjetom da izradite više od jedne kopije podataka.

 

3.4          Svaka uporaba koja nije dozvoljena pod ovom stavkom 3 može se poduzeti samo uz našu prethodnu pisanu dozvolu.

 

3.5          Mi ne namjeravamo koristiti imena, logotipe i oznake na teritorijima na kojima na to nemamo pravo te nećemo snabdijevati ili nuditi snabdijevanje proizvodima i/ili uslugama koji nose takva imena, logotipe ili oznake na bilo kojem takvom teritoriju.

 

 1.           Ostale robne marke i web-mjesta Reckitt Benckisera

 

4.1          Svi proizvodi ili usluge koje vam stavljamo na raspolaganje na ili putem drugih web-mjesta tvrtke Reckitt Benckiser ili web-mjesta naših robnih (u daljnjem tekstu: “Web-mjesta robnih marki”) podliježu dodatnim uvjetima i odredbama o kojima ćemo vas izvijestiti kada pristupite relevantnim Web-mjestima robne marke.

 

4.2          Ovo Web-mjesto i Web-mjesta robnih marki namijenjena su za pružanje informacija o našim proizvodima za zdravstvenu njegu ili licenciranim lijekovima, nisu namijenjena za pružanje medicinskih savjeta ili uputa, već samo kao opće informacije na koje se nitko ne bi trebao oslanjati ni u koje svrhe. Za savjete o liječenju u pojedinačnim slučajevima i potrebama uvijek se konzultirajte sa svojim liječnikom ili ljekarnikom.

 

 1. Kupnje

 

5.1          Ništa na Web-mjestu ili bilo kojem Web-mjestu robne marke ne predstavlja ponudu za kupnju ili prodaju proizvoda i/ili usluga u bilo kojoj jurisdikciji, budući da je Web-mjesto pruženo samo u informativne svrhe. Sve pojedinosti, opisi i cijene te ostale informacije koje se odnose na proizvode i/ili usluge koje se pojavljuju na Web-mjestu ili bilo kojem Web-mjestu robne marke opće su prirode. Ne jamčimo da je bilo koji proizvod i/ili usluga koja se pojavljuje na Web-mjestu ili bilo kojem Web-mjestu robne marke dostupna ili da će biti dostupna na mjestu i u trenutku kada želite kupiti taj proizvod i/ili uslugu.

 

5.2          Naše obveze, ako ih ima, u vezi s proizvodima i uslugama uređuju isključivo sporazumi na temelju kojih se proizvodi ili usluge pružaju, a ništa na ovom Web-mjestu ne bi smjelo biti shvaćeno kao bilo kakva izmjena tih sporazuma.

 

 1. POVEZNICE S NAŠEG WEB-MJESTA

 

6.1          S vremena na vrijeme (putem oglašavanja ili na neki drugi način) možemo pružati poveznice na druge web stranice. Te su poveznice predviđene samo za vašu jednostavnost referenciranja i ugodnije iskustvo. Mi ne kontroliramo web.mjesta trećih strana i nismo odgovorni za njihove sadržaje. Naše uključivanje poveznica ne podrazumijeva nikakvo prihvaćanje materijala koji se nalazi na takvim web-mjestima niti bilo kakvu povezanost s njihovim operaterima. Vi prihvaćate da mi nećemo biti stranke u bilo kakvoj transakciji ili ugovoru s trećom stranom kojeg vi zaključite i nećemo vam biti odgovorni u vezi s bilo kakvim gubitkom ili štetom koju pretrpite korištenjem tih web-mjesta. Slažete se da nas nećete uključiti u bilo kakav spor između vas i treće strane.

 

 1. VAŠE KORIŠTENJE WEB-MJESTA

 

7.1          Slažete se da korištenjem Web-mjesta nećete:

 

7.1.1              koristiti Web-mjesto na bilo koji način koji može dovesti do poticanja, nabave ili obavljanja bilo koje aktivnosti koja je kriminalna, prijevarna, nezakonita ili zabranjena ovim Uvjetima,

 

7.1.2              koristiti Web-mjesto u bilo koje svrhe osim za vaše osobne potrebe,

 

7.1.3              oglašavati ili promicati treću stranu ili svoje proizvode ili usluge, uključujući distribuciju neželjene e-pošte ("spam"),

 

7.1.4              prenositi datoteke koje sadrže viruse, trojanski softver, ili sudjelovati u bilo kojoj drugoj aktivnosti štetnoj za Web-mjesto,

 

7.1.5              povezati se s Web-mjestom s web stranice treće strane bez našeg prethodnog pisanog odobrenja,

 

7.1.6              pristupati ili pokušati dobiti neovlašteni pristup bilo kojem korisničkom računu povezanim ili pridruženim Web-mjestu, ili prodirati ili pokušati prodrijeti kroz mjere sigurnosti Web-mjesta, ili

 

7.1.7              ometati pristup, korištenje ili uživanje u našem Web-mjestu bilo kojem drugom korisniku.

 

7.2          Svaki pristup i uporaba Web-mjesta vaš je vlastiti rizik i vaša odgovornost. Vi biste trebali koristiti vlastiti softver za zaštitu od virusa.

 

7.3          Također ste odgovorni osigurati da su sve osobe koje pristupaju našem Web-mjestu putem vaše internetske veze upoznate s ovim Uvjetima i svim ostalim primjenjivim uvjetima i pravilima navedenim u Uvjetima te da postupaju u skladu s njima.

 

7.4          Mi zadržavamo pravo na obustavu, ograničavanje ili ukidanje vašeg pristupa ovom Web-mjestu (ili bilo kojem njegovom dijelu) u svakom trenutku bez prethodne obavijesti i po vlastitom nahođenju ako smatramo da ste prekršili neko od ograničenja iz ovih Uvjeta.

 

 1. Sadržaji koje prenesu korisnici

 

8.1          Za sadržaje koje vi prenesete/pošaljete nama:

 

8.1.1              Slanjem informacija, teksta, fotografija, grafike ili drugog sadržaja nama putem Web-mjesta dajete nam pravo na korištenje takvih materijala po vlastitom nahođenju, uključujući, bez ograničenja, uređivanje, kopiranje, reproduciranje, otkrivanje, objavljivanje i uklanjanje takvih materijala s Web-mjesta.

 

8.1.2              U pogledu takvog vašeg doprinosa jamčite:

(a)                     da je u skladu s bilo kojim primjenjivim zakonom i ovim Uvjetima,

(b)                     da je istinit, točan i ažuriran u svakom pogledu i u svakom trenutku (imajte na umu da možete zatražiti ažuriranje ili ispravak vaših osobnih podataka u svakom trenutku kontaktirajući nas putem [iznad/niže navedenih] podataka za kontakt),

(c)                     da su dobivene sve potrebne licence i/ili odobrenja i da imate pravo na takav doprinos i

(d)                     ako nije drugačije navedeno, ti materijali nisu povjerljivi.

Vi ćete biti odgovorni prema nama i izvršiti nam naknadu za bilo kakvo kršenje tog jamstva. To znači da ćete biti odgovorni za bilo kakav gubitak ili štetu koju mi pretrpimo zbog vašeg kršenja jamstva.

 

8.1.3              Imamo pravo ukloniti sve objave koje ste vi izvršili na našem Web-mjestu.

 

8.1.4              Osiguravanje i sigurnosno kopiranje sadržaja isključivo je vaša odgovornost.

 

8.2          Sadržaji koje prenesu/pošalju drugi korisnici:

 

8.2.1              Ovo Web-mjesto može sadržavati podatke/informacije i materijale koje su prenijeli drugi korisnici Web-mjesta, uključujući na oglasne ploče i sobe za razgovor (ako postoje). Te informacije i materijali nisu potvrđeni ili odobreni s naše strane. Stajališta/mišljenja koja izražavaju drugi korisnici na našem Web-mjestu ne predstavljaju naša stajališta/mišljenja ili vrijednosti

 

 1. VAŠE PRAVNE OBVEZE

 

9.1          Potvrđujete sljedeće:

 

9.1.1              da ste u punoljetni u vašoj jurisdikciji, ili imate suglasnost svog roditelja ili zakonskog skrbnika i

 

9.1.2              da ćete se pridržavati ograničenja na vaše korištenje Web-mjesta kako je navedeno u ovim Uvjetima.

 

9.2          Suglasni ste da ćete nam nadoknaditi sva potraživanja ili štete (uključujući bilo kakve pravne pristojbe u vezi s takvim potraživanjem ili štetom) koje je skrivila treća strana u vezi s bilo kakvim uzrokom koji se odnosi na ili proizlazi iz vaše upotrebe Web-mjesta, uključujući bilo kakvo kršenje ili sumnju na kršenje ovih Uvjeta ili vašeg kršenja bilo kojeg zakona ili prava treće strane.

 

 1. OSLANJANJE NA OBJAVLJENE INFORMACIJE

 

10.1      Sadržaj na ovom Web-mjestu pružen je samo za opće informacije. On ne tvori savjete na koje bi se trebali osloniti. Prije poduzimanja ili suzdržavanja od bilo kakvih radnji na temelju sadržaja na našem Web-mjestu morate potražiti savjete stručnjaka ili specijaliste.

 

10.2      Iako je naša namjera osigurati da su Web-mjesto i sadržaji na njemu ispravni u vrijeme kada su takvi sadržaji preneseni na Web-mjesto, podložni su promjenama te, u onoj mjeri u kojoj to dopuštaju primjenjivi zakoni i propisi, ne dajemo nikakve izjave, jamstva ili tvrdnje (izričite ili implicirane), da su informacije i sadržaji na Web-mjestu točni, potpuni ili ažurirani.

 

10.3      Svi sadržaji i usluge na Web-mjestu pružaju se "takvi kakvi jesu" i "u skladu s dostupnosti" i, u onoj mjeri u kojoj su dopušteni primjenjivim zakonima i propisima, bez ikakvih izjava, jamstava ili tvrdnji bilo koje vrste.

 

10.4      Mi nismo obvezni ažurirati nikakve informacije sadržane na Web-mjestu.

 

 1. Možemo suspendirati ili povući naše Web-mjesto

 

11.1      Iako nastojimo osigurati da Web-mjesto, njezin sadržaj, sve značajke koje se nude putem Web-mjesta i sve informacije sadržane na njemu bez pogrešaka, bez prekida i bez virusa, zbog prirode interneta to ne možemo jamčiti.

 

11.2      Ne jamčimo niti tvrdimo da će Web-mjesto ili bilo koji sadržaj na njemu uvijek biti dostupni ili biti neprekinuti ili bili u potpuno ispravnom radnom stanju. Dostupnost cijelog Web-mjesta ili bilo kojeg njegovog dijela možemo suspendirati ili povući ili ograničiti iz poslovnih i operativnih razloga.

 

11.3      Pristup Web-mjestu može se privremeno obustaviti i bez prethodne obavijesti u slučaju kvara sustava, održavanja ili popravka, ili iz razloga koji su u razumnoj mjeri izvan naše kontrole.

 

11.4      Web-mjesto je namijenjeno osobama koje žive u Hrvatska. Pristup ili korištenje Web-mjesta (uključujući njegove sadržaje, bilo kakve značajke ili pogodnosti koje se nude putem njega ili bilo kakve informacije/podatke sadržane na njemu) može biti zabranjeno zakonom u određenim zemljama ili jurisdikcijama. Vi ste odgovorni za poštivanje svih primjenjivih zakona i propisa zemlje iz koje pristupate Web-mjestu ili iz koje ga koristite. Mi ne jamčimo da je Web-mjesto (uključujući sadržaje na njemu, bilo kakve značajke ili pogodnosti koje se nude putem njega ili bilo kakve informacije/podatke sadržane u njemu) prikladno ili dostupno za upotrebu na lokacijama izvan Hrvatska.

 

 1. Naša odgovornost prema potrošačima

 

12.1      Napominjemo da Web-mjesto pružamo samo za domaću i privatnu uporabu. Suglasni ste da nećete koristiti naše Web-mjesto u bilo kakve komercijalne ili poslovne svrhe, a mi prema vama nismo odgovorni za bilo kakav gubitak dobiti, gubitak posla, prekid poslovanja ili gubitak poslovne prilike.

 

12.2      Ako neispravan digitalni sadržaj koji smo vam mi isporučili oštećuje vašu opremu ili vaš digitalni sadržaj, a to je uzrokovano našim neuspjehom u smislu korištenja razumne razine njege i vještine, popravit ćemo štetu ili vam platiti naknadu. Međutim, nismo odgovorni za štetu koju ste mogli izbjeći slijedeći naše savjete za primjenu ponuđenih besplatnih ažuriranja, za štetu uzrokovanu neispravnim poštivanjem uputa na instalaciju, ili za neposjedovanje/nepostavljanje sustava koji sadrži minimalne potrebne značajke prema našem savjetu.

 

12.3      Nećemo imati nikakvu odgovornost prema vama zbog kršenja ovihUvjeta čiji je uzrok bilo kakav događaj ili okolnost izvan naše kontrole i razumnoj mjeri, uključujući, bez ograničenja, štrajkove, radne blokade ili druge radne sporove; slom sustava ili pristupa mreži; ili poplava, požar, eksploziju ili nesreću.

 

12.4      Bez obzira na suprotno, ne isključujemo niti ograničavamo na bilo koji način našu odgovornost prema vama tamo gdje bi to bilo protuzakonito (primjerice, odgovornost za smrt ili osobne ozljede uzrokovane našim nemarom ili prijevarom ili lažnim predstavljanjem). Ništa u ovim Uvjetima neće ograničiti vaša zakonska prava.

 

 1. Naša odgovornost prema pravnim osobama

 

13.1      Podložno točci 12.4 i u mjeri u kojoj je to dopušteno primjenjivim zakonom, isključujemo svu odgovornost (uključujući odgovornost naših službenika, direktora, rukovoditelja, članova, dioničara, zaposlenika, agenata ili savjetnika), bilo da proizlazi iz ugovora, prekršaja, kršenja zakonske obveze ili na drugi način, ili iz pristupa ili korištenja Web-mjesta ili u vezi s pristupom njemu, čak i ako je to predvidljivo, uključujući, ali bez ograničenja:

 

13.1.1          gubitke koji proizlaze iz netočnosti bilo koje informacije ili materijala unutar ili u vezi s Web-mjestom,

13.1.2          gubitke koje nisu uzrokovani nikakvim kršenjem s naše strane,

13.1.3          gubitke koji proizlaze iz vaše upotrebe ili oslanjanja na Web-mjesto,

13.1.4          gubitke koji proizlaze iz nedostupnosti Web-mjesta iz bilo kojeg razloga,

13.1.5          gubitke koji proizlaze iz bilo kakve tvrdnje ili izjave na Web-mjestu,

13.1.6          gubitke zbog tehničkih pogrešaka na Web-mjestu ili tehnološki štetnih materijala,

13.1.7          bilo kakav gubitak poslovanja (uključujući gubitak dobiti, poslova, prihoda, ugovora, očekivane uštede, podataka, dobre volje, ugleda, troška potrošnje, prekid poslovanja ili gubitak poslovne prilike) i

13.1.8          sve neizravne ili posljedične gubitke ili gubitke koji nisu bili predvidivi kako vama tako i nama, kada započnete pristupati Web-mjestu i koristiti ga. 

 

13.2      U mjeri u kojoj je to moguće prema primjenjivom zakonu, isključujemo sve neizravne uvjete, jamstva, izjave ili druge uvjete koji se mogu odnositi na naše Web-mjesto ili bilo koji sadržaj na njemu.

 

13.3      Vi ste dužni obeštetiti i nadoknaditi nama i našim službenicima, direktorima, rukovoditeljima, članovima, zaposlenicima, predstavnicima i savjetnicima sve gubitke, troškove, obveze i pristojbe (uključujući, u razumnoj mjeri, odvjetničke naknade) koji se odnose na ili proizlaze iz:

 

13.3.1          vaše uporabe Web-mjesta ili Web-mjesta trgovačkih marki (i povezane uporabe proizvoda i usluga),

13.3.2          vašeg kršenja ovih Uvjeta,

13.3.3          vašeg kršenja bilo kojeg zakona ili prava bilo koje treće strane i/ili

13.3.4          našeg korištenja vaših podataka.

 

13.4                Bez obzira na suprotno, ne isključujemo niti ograničavamo na bilo koji način našu odgovornost prema vama tamo gdje bi to bilo protuzakonito (primjerice, odgovornost za smrt ili osobne ozljede uzrokovane našim nemarom ili prijevarom ili lažnim predstavljanjem).

 

 1.       Kako možemo koristiti vaše osobne podatke

 

14.1      Obvezujemo se štititi vašu privatnost i koristiti samo one osobne podatke koje prikupljamo od vas ili koje nam dostavite u skladu s važećim zakonima i propisima o zaštiti podataka.

 

14.2      Pročitajte naša Pravila o zaštiti privatnosti i naša Pravila o kolačićima za više informacija o tome kako koristimo osobne podatke i povezane stvari.

 

 1. IZMJENE OVIH UVJETA

 

15.1      Mi neprestano tražimo načine kako poboljšati ovo Web-mjesto. Stoga zadržavamo pravo na izmjene i dopune ovih Uvjeta u svakom trenutku. Sve takve izmjene stupit će na snagu nakon objavljivanja na Web-mjestu. Molimo vas da redovito pregledavate ove Uvjete, budući da će se smatrati da ste ih prihvatili i da ste obvezani njihovim izmjenama ako nastavite koristiti Web-mjesto nakon objavljivanja bilo kakvih promjena ovih Uvjeta.

 

 1. Ostali uvjeti koji se mogu odnositi na vas

 

16.1      Ovi Uvjeti odnose se na sljedeće dodatne uvjete koji se također primjenjuju na vašu uporabu našeg Web-mjesta:

 

16.1.1          Naša Pravila o zaštiti privatnosti, koja objašnjavaju kako mi koristimo vaše osobne podatke upotrebljavaju i koja su vaša prava. 

16.1.2          Naša Pravila o kolačićima, koja sadrže podatke o kolačićima na našem Web-mjestu.

16.1.3          Dodatni uvjeti i odredbe primjenjivat će se na kupnju robe ili usluga i na određene dijelove ili značajke Web-mjesta ili Web-mjesta robnih marki, uključujući natjecanja, promocije ili druge slične značajke, čiji su svi uvjeti dio ovih Uvjeta putem pozivanja na njih. Mi ćemo vas uputiti na dodatne uvjete i odredbe u trenutku kada stupite u interakciju s nama i/ili našim robnim markama u odnosu na relevantne usluge. Pažljivo pročitajte primjenjive uvjete i odredbe. Ako postoji neslaganje između ovih Uvjeta i uvjeta koji se primjenjuju na uslugu koja se nudi putem Web-mjesta ili drugih Web-mjesta robnih marki, uvjeti koji se primjenjuju na tu uslugu imaju prednost u slučaju takvog neslaganja. 

 

Svako od ovih pravila, uvjeta i odredbi može se s vremena na vrijeme mijenjati i stupa na snagu odmah nakon objavljivanja takvih promjena na Web-mjestu ili na drugi način u skladu s njihovim uvjetima (ako je primjenjivo).

 

 1. Općenito

 

17.1      Ako ste poslovna stranka, ovi Uvjeti sadrže cijeli ugovor između vas i nas u vezi s korištenjem Web-mjesta. Nikakva tvrdnja, izjava ili poticaj (u usmenom ili pisanom obliku) koji nisu sadržani u ovim Uvjetima (ažurirani s vremena na vrijeme) neće biti obvezujući za vas ili nas.

 

17.2      Ako neku odredbu ovih Uvjeta sud ili nadzorno tijelo proglasi nezakonitom, nevažećom ili neprovedivom, ili je poništi, ostale odredbe ostat će na snazi, a takva će se odredba zamijeniti nekom drugom odredbom koja će, ako je valjana u svakom pogledu, imati učinak što je bliže moguć onom zamijenjene odredbe.

 

17.3      Ovim Uvjetima ne namjeravaju se dati prava nikome osim vama i nama (uključujući i bilo koju od naših podružnica). Nijedan od ovih Uvjeta neće biti izvršiv od strane bilo koje treće strane, uključujući (ako boravite ili vam je prebivalište u Ujedinjenom Kraljevstvu) bilo kakvu provedbu putem Zakona o ugovorima (Prava trećih strana) iz 1999. godine.

 

17.4      Ako odmah ne insistiramo na tome da učinite sve što vam je potrebno učiniti u skladu s ovim Uvjetima, ili ako odgodimo postupak protiv vas u vezi s vašim kršenjem ovih Uvjeta, to ne znači da to ne morate učiniti i to nas neće spriječiti da kasnije poduzmemo korake protiv vas.

 

 1. MJERODAVNO PRAVO I JURISDIKCIJA

 

18.1      U slučaju bilo kakvog spora između vas i nas koji proizlazi iz ili u vezi s ovim Uvjetima, primjenjivat će se zakoni Hrvatska.

 

18.2      Sudovi Hrvatska imaju isključivu nadležnost za rješavanje svih sporova (uključujući i izvanugovorne sporove ili zahtjeve) koji mogu proizaći iz ili u vezi s ovim Uvjetima.

 

Ovi Uvjeti posljednji puta su bili ažurirani 24.05.2018.